duminică, 22 februarie 2009

Specialitati din bucataria ALEXANDREI





SALATE DE VARA cu ton
- 5 rosii potrivite
- 2 castraveti
- 2 salate mari
-2 cepe potrivite
- 100 g masline
- 2 cutii de conserva de ton
- ulei, otet, sare si piper depa gust
Dupa ce se spala bine rosiile, castravetele, ceapa si salata, se taie fideluta si se amesteca toate intr-un castron impreuna cu uleiul si sarea
Se adauga maslinele, otetul si piperul, dupa care se amesteca din nou. La sfarsit se adauga si tonul, dupa care se amesteca iar.
Daca mai doriti puteti adauga dupa gust si 200 g cas, pe care il taiati cubulete.
POFTA BUNA !

Un comentariu:

  1. Salutareee! Ma bucur ca ti-ai facut blog! Felicitari! Sper ca o sa spui cat mai multe intamplari interesante despre tine si puffy :)
    Cat despre reteta...yam, yam...chiar daca nu e inca vara :)

    RăspundețiȘtergere